Durex Perfect Glide silikoniliukuvoide X50 ml

Play Perfect Glide -silikonigeeli on silkinpehmeä ja lämpimän tuntuinen, eikä geeli kuivu helposti – voit siis jatkaa ja jatkaa…

Markkinoija:
Reckitt Benckiser Nordic A/S
Tuotetta ei saatavilla
13,38 €
267,60 € / l

Noudata aina käyttöohjetta. Durex -liukuvoiteet helpottavat emättimen kuivuutta ja intiimialueiden epämukavuutta. Sopii vaginaaliseen seksiin, anaaliseksiin ja suuseksiin. Se ei toimi ehkäisynä eikä sisällä spermisidiä. Saattaa hidastaa siittiöitä.

Vältä aineen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle tai haavoihin. Jos ärsytystä ilmenee, lopeta liukuvoiteen käyttö. Jos ärsytys jatkuu tai tarvitset jatkuvasti lisäliukastetta, käänny lääkärin puoleen. Kysy neuvoa terveydenhuollon henkilökunnalta liukuvoiteen käytöstä raskauden tai imetyksen aikana. Jos koet jatkuvaa kuivuutta emättimessä, käänny lääkärin puoleen. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Tuote ei ole elintarvike, mutta sen nauttiminen on turvallista. Voi aiheuttaa tahroja tekstiileihin.

Säilytys: viileässä ja kuivassa paikassa suojassa auringonvalolta. Avattu pakkaus on käytettävä kolmen kuukauden kuluessa.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Durex Perfect Glide silikoniliukuvoide X50 ml
Arvostelusi