Mills Lampaanvilla suikaleet 12 g 8 kpl

Mills lampaanvillaa käytetään hiertymien ja hautumien ehkäisyyn.
Pakkauskoko:
8 kpl
Saatavilla apteekista
11,33 €
118,02 € / 0.0960
Mills Lampaanvilla on pitkäkuituista, hyvin pehmeää ja erikoispuhdistettua villaa (100 % Lampaanvillaa), josta on puhdistettu villa rasva (lanoliini) ja joka ei aiheuta kutinaa. Lampaanvilla imee tehokkaasti kosteutta ja pitää ihon pinnan kuivana. Tuotteen keskeiset käyttötarkoitukset ovat ehkäistä jalkasientä, ehkäistä ja hoitaa ihon hautumia (vettynyt, maseroitunut iho) sekä vähentää hikoilua varvasväleissä. Lisäksi Lampaanvilla suojaa varpaiden nivelpintoja ja ihoa ulkopuolisen rasituksen, kuten kengän, aiheuttamilta hiertymiltä ja hankaumilta. Tuote soveltuu erinomaisesti myös palelevien, kylmien varpaiden lämmittämiseen ja pehmikkeeksi kengissä.
12 g (8 kpl): Poimuta valmis villasuikale löysästi varpaiden väleihin, niin että villa kulkee varpaiden alla tai päällä. Katso pakkauksessa mukana olevaa asettelumallia, jossa kumpi kin puoli toimii ohjeena.

null

Puhdistettua 100 % luonnon villamateriaalia, käsitelty Öko-Tex 100 -standardin mukaan.

100% lampaanvillaa.

Mills Lampaanvilla on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Vain ulkoiseen käyttöön. Saattaa sisältää lanoliinin jäämiä. Älä käytä avohaavoille tai rikkoutuneelle iholle. Ei lasten ulottuville. Lampaanvilla pitää vaihtaa päivittän. Lampaanvillaa ei saa pestä tai käyttää uudelleen. Älä kiedo lampaanvillaa varpaiden ympärille, jottei varpaiden verenkierto esty. Jos hoidon aikana ilmenee haittoja tai oireesi pahenevat, lopeta tuotteen käyttö ja ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen tai Mills Enterprises Ltd Oy:n www.mills.fi.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)