Parodontax Extra Fresh hammastahna 75 ml

Parodontax Extra Fresh -hammastahna pitää suun raikkaan tuntuisena useiden tuntien ajan ja auttaa pysäyttämään ja estämään ienten verenvuodon kahdesti päivässä käytettynä. Parodontax torjuu tutkitusti 4 x tehokkaammin ienten verenvuodon aiheuttajaa (verrattuna tavalliseen hammastahnaan)*. Parodontax-hammastahnaa suositellaan päivittäiseen käyttöön, sillä se sisältää fluoria, joka auttaa vahvistamaan hampaita sekä raikastaa hengitystä.
*ammattilaisen suorittaman hampaiden puhdistuksen jälkeen ja kahdesti päivässä käytettynä.
CE1639 -merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohjeet.
Pakkauskoko:
75 ml
Markkinoija:
Haleon Finland Oy
Saatavilla apteekista
6,86 €
91,47 € / 0.0750
Harjaa hampaat kahdesti, korkeintaan kolmesti päivässä. Vältä tuotteen nielemistä ja sylje hammastahna pois. Käänny hammaslääkärin puoleen, jos oireet jatkuvat tai pahenevat tai jos lapsen ikenet vuotavat verta.
Jos ärsytystä ilmenee, lopeta tuotteen käyttö. Kerro mahdollisimman pian hammaslääkärille tai lääkärille, jos suusi tai kasvosi turpoavat. Ei alle 12-vuotiaille lapsille.

null

Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Steviol Glycosides, Limonene, CI 77491. Sisältää: natriumfluoridia 0.31% w/w (1400 ppm F¯).
Huoneenlämpö (+15C - +25C)